Kernbestuur

Anne-Sophie Collet

Voorzitter

Anne-Sophie zal dit jaar de rol van voorzitter op zich nemen. Doorheen het jaar werkt ze als consultant binnen management & transformation. Haar vrije tijd spendeert ze het liefst met vrienden en familie. Daarnaast speelt zij graag hockey en tennis.

Eline De la Meilleure

Vice-voorzitter & Secretaris

Eline zal dit jaar de functie van vice-voorzitter en secretaris op zich nemen. Ze is dokter in de geneeskunde en specialiseert zich in de neurologie. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, concerten en tijd spenderen met vrienden en familie.

Louise Delforge

Penningmeester

Louise zal dit jaar de penningmeester zijn binnen Rotaract Waasland. Daarnaast werkt ze binnen de fiscale adviesverlening. In haar vrije tijd houdt ze van lezen en buiten zijn.

Commissiebestuur

Camille Lammens

Sociaal

Camille is enthousiast binnen sociaal om met kleine daden een maximale impact te maken in onze huidige en nieuwe projecten. In haar dagelijks leven werkt ze in investment. Ze houdt van avontuurlijke reizen met vrienden en familie of een gezellige bbq in de tuin.

Filip Van Raemdonck

Feest

Filip is technisch verantwoordelijke bij Amotek Technologies. In zijn vrije tijd gaat hij graag fietsen, maar door zijn recente verhuis heeft hij hier niet veel tijd voor.

Helena van der Gucht

Quiz

Helena Van der Gucht zal dit jaar de rol van Quiz vertolken binnen Rotaract Waasland. In het dagelijkse leven is Helena te vinden in de vastgoed sector en daarnaast in haar vrije tijd houdt ze van sporten en sociaal contact.

Pierre Collet

Interclub

Pierre is dit jaar de verantwoordelijke voor de interclub. Door hier actief mee bezig te zijn gaan we proberen meer interactie te hebben met de andere clubs. Hierbuiten is hij ook sportief actief in een hockey en tennis club

Sociale Media & Webmaster

Justine De la Meilleure

Sociale Media

Justine beheert de sociale media van Rotaract Waasland. Ze zit in haar laatste jaar geneeskunde en kijkt er naar uit om af te studeren. Justine is in haar vrije tijd bezig met foto-, videografie en reizen.

Julie Van Raemdonck

Sociale Media

Julie is heel gemotiveerd om van alle Rotaract-evenementen een top editie te maken en verzorgt hierbij o.a. graag de sociale media. Als afgestudeerde ingenieur-architect doorloopt zij haar architectenstage. Daarnaast vind je haar terug op een tennisveld of op een architecturale citytrip.

Matis De schutter

Webmaster

Matis neemt dit jaar alle IT-gerelateerde zaken voor zijn rekening. In het dagelijkse leven is hij consultant waar hij voornamelijk de rol van product manager opneemt. Ook gaat Matis graag fitnessen en wandelen of programmeert hij aan hobby-projecten.

Past-voorzitters

Emily Ponsaerts

Emily Ponsaerts – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2016-2017

Gilles De Sutter

Gilles De Sutter – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2017-2018

Jellen Van Dorsselaere

Jellen Van Dorsselaere – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2018-2019

Sophie De Schrijver

Sophie De Schrijver – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2019-2020

Nicolas Truyens

Nicolas Truyens – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2020-2021

Madelaine Buytaert

Madelaine Buytaert – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2021-2022

Michaël Van den Bon

Michaël Van den Bon – Past-voorzitter Rotaract Waasland 2022-2023

Scroll to Top